Θέλεις να ζήσεις στον ρυθμό των κόσμων μια άλλης εποχής;
Τότε κλείσε τα μάτια και μπες στη ζωή των πρωταγωνιστών των διηγημάτων που κρατάς στα χέρια σου. Βυθίσου ως άλλη ιέρεια ή ιερέας στην κοίτη του αρχαίου πολιτισμού της Ατλαντίδος. Πολέμησε σα μονομάχος στη Ρωμαϊκή Αρένα. Κατάκτησε τον τίτλο του εκπαιδευμένου μαχητή της ζωής. Επικοινώνησε με τους σηματοδότες του κύκλου της ζωής, τα λουλούδια. Μίλησε με τη δική τους μοναδική γλώσσα, ζώντας την Βικτωριανή εποχή. Χόρεψε και κέρδισε τη λύτρωσή σου σαν “ελεύθερη πουέντ” στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου σε ρωσικά εδάφη.
Νιώσε τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής των ηρώων, όπου τα αόρατα νήματά της γεφυρώνουν τις παρελθούσες εποχές και δίνουν το παρών τους στο σήμερα.
Η Ανδρονίκη Ατζέμογλου του Γρ. γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας, 3 Ιουλίου του 1967. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Κλασικό. Πτυχιούχος του Grosses Sprachdiplom Goethe. Απέκτησε το πτυχίο του Μεταφραστικού του Goethe. Επιμορφώθηκε στην Ειδική Αγωγή ατόμων με ειδικές ανάγκες.