Ξύσματα


Συγγραφέας : Γουγουλάκης, Απόστολος
Εκδότης : Γραφή
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 9786185881085
Σελίδες : 48
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

8.48 € 7.63 €




Τότε Που θα τολμήσουμε να κάνουμε Τα ξύσματα Τρόπο να ζούμε... Η ποίηση του Απόστολου Γουγουλάκη βγαίνει από τις αιχμηρές εγκοπές μιας αλλιώτικης ξύστρας, μιας εσωτερικής και επώδυνης αναζήτησης στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Για τον συγγραφέα τα «Ξύσματα» είναι ένας μονόδρομος προς την επίγνωση, μία συνεχής πάλη που μόνο η δύναμη της θέλησης σε οδηγεί σε αυτήν.

O Απόστολος Γουγουλάκης κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και διαμένει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πάτρας συνεχίζοντας τις σπουδές του με το MBA στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Ανώτερα Θεωρητικά Κλασικής Μουσικής, ενώ έχει σπουδάσει κλασική & ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και πιάνο. Ως τραγουδοποιός-τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει τα 3 άλμπουμ «Είδα Φως και Βγήκα (2014)», «Στον Ίσκιο (2020)» , «Επίσκεψη στο Χθές» (2023), πραγματοποιώντας ταυτόχρονα αρκετές καλλιτεχνικές συνεργασίες και ζωντανές εμφανίσεις.
To 2023 ξεκίνησε τα podcasts με ονομασία “Mini Dialogues” στα οποία συνομιλεί με σύγχρονους τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής.
Τα «Ξύσματα» αποτελούν την πρώτη του ποιητική συλλογή, καθώς από μικρή ηλικία η ανάγνωση και η συγγραφή ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.







e-mail Facebook Twitter