@ HOME Filoxenia


Συγγραφέας : Σπανιά Κούσουλου, Ξένια
Εκδότης : Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-658-282-0
Σελίδες : 122
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

16.44 € 14.80 €




Καλωσορίσατε στην Τέχνη της Φιλοξενίας με το @ HOME Filoxenia! Φανταστείτε την ιδανική συνάντηση στο σπίτι σας: ένα τραπέζι γεμάτο φίλους, γέλια που αντηχούν στον χώρο και αναμνήσεις που δημιουργούνται στο πέρασμα κάθε λεπτού. Με τον οδηγό @ HOME Filoxenia, γίνεστε ο ιδανικός οικοδεσπότης – αυτός που μετατρέπει κάθε συγκέντρωση σε μια αξέχαστη εμπειρία. Με πρακτικές συμβουλές και δημιουργικές ιδέες, αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στο να κάνετε το σπίτι σας τον τόπο όπου οι στιγμές μετατρέπονται σε όμορφες αναμνήσεις. Ανοίξτε αυτές τις σελίδες και αφήστε τη φιλοξενία να σας οδηγήσει στη δημιουργία στιγμών που θα ζωντανεύουν στη μνήμη σας και των καλεσμένων σας για χρόνια. Το βιβλίο περιλαμβάνει QR με ατζέντα!

Η Ξένια Σπανιά Κούσουλου γεννήθηκε και ζει στη Λευκωσία. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέα και έχουν έναν γιο, τον Μιχαήλ-Άγγελο.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Ουαλίας, αποκτώντας πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, με την οποία και ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.
Με εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, επιδιώκει, μέσα από το πρώτο της συγγραφικό έργο, να συγκεράσει αρμονικά, από τη μια τις κλασικές στρατηγικές/διοικητικές έννοιες, την επίτευξη στόχου, τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την ορθολογιστική διαχείριση πόρων και από την άλλη τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων για τους οποίους διοργανώνεται η εκδήλωση, ανακατεύοντάς τα και καρυκεύοντάς τα, με πολλή αγάπη, φροντίδα και πρωτίστως με πολλή, πολλή θετική ενέργεια.
Πιστεύει ότι η θετική ενέργεια, η αγάπη για αυτό που κάνουμε και ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικά και γι’ αυτό θα πρέπει να τα ενσωματώνουμε σε κάθε μας προσπάθεια και δράση.
Αγαπημένη λέξη όπως θα έχετε μαντέψει, η… φιλοξενία!







e-mail Facebook Twitter