Panda for kids


Συγγραφέας : Βυζαντιάδου - Παρίντα, Νέλη
Εκδότης : iWrite
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-627-461-9
Σελίδες : 78
Κατηγορίες : Ψυχολογία - Βιβλία για παιδιά

15.00 € 13.50 €




Υπάρχει μέρος που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ευτυχισμένος;
Υπάρχει και βρίσκεται μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου!
Ένα παιδικό βιβλίο coaching γεμάτο φαντασία, ιστορίες ψυχικής ενδυνάμωσης, ενσυνειδητότητα, στοχοθεσία, ζωγραφική, πρακτικές ασκήσεις και ιδέες χαλάρωσης για τους μικρούς μας Ήρωες. Αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα, τη διαφορετικότητα και τα ταλέντα του κάθε παιδιού τα ενθαρρύνουμε να πιστεύουν στον εαυτό τους και να προχωρούν στη ζωή, με απώτερο σκοπό την ευημερία τους.
Ο Χαρούλης το πάντα και η φίλη του η Κοκό η μαϊμού εμπνέουν τα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα με μια σειρά δραστηριοτήτων που ξεδιπλώνει όλο το δυναμικό τους. Βασιζόμαστε στους πυλώνες της μεθόδου Life Coaching για παιδιά.


Η Νέλη Βυζαντιάδου - Παρίντα σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας τουΑ.Π.Θ. Εξειδικεύτηκε στην Ψυχομετρία και μετεκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική καιτον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Εν συνεχεία μετεκπαιδεύτηκε στο κλασσικό Ψυχόδραμα και πρόσφατα απέκτησε την ιδιότητα της επόπτριας. Εργάστηκε, επί σειρά ετών, σεψυχιατρικές δομές είτε στο διαγνωστικό είτε στον ερευνητικό τομέα. Υπήρξεεξωτερικός συνεργάτης του δήμου Νεάπολης ως συντονίστρια ομάδων γονέων καιομάδων προσωπικής ανάπτυξης, καθώς επίσης συνεργάστηκε με την Α’βαθμια Εκπαίδευση Δυτικής Θεσσαλονίκης ως επιμορφώτρια νηπιαγωγών. Διευθύνει το London Center for Psychodrama Greece,Individual and Group Psychotherapy στην Ελλάδα, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του British Psychodrama Association, UKCP και FEPTO. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως ψυχοθεραπεύτρια σε ατομικό, ζευγαρικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς επίσης παρέχει εποπτεία σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας.






e-mail Facebook Twitter