Ένοχο Παρελθόν


Συγγραφέας : Coben, Harlan
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5853-33-4
Σελίδες : 424
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

14.80 € 13.32 €




Η Μέγκαν ζει μια φαινομενικά ιδανική ζωή με το σύζυγο και τα δύο παιδιά της σε ένα όμορφο σπίτι με κήπο, μακριά από το θορυβώδες χάος της πόλης. Ο Ρέι ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ταλαντούχος φωτογράφος, που τώρα τη βλέπει να καταρρέει. Ο Τζακ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση ενός οικογενειάρχη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του πριν από δεκαεπτά χρόνια.

Τρεις άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκοτεινή πλευρά του αμερικανικού ονείρου κρύβουν μυστικά, τα οποία ούτε τα πιο κοντινά τους πρόσωπα δε θα μπορούσαν να φανταστούν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι η αλήθεια δε μένει κρυμμένη για πάντα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του παρελθόντος, που επιστρέφει για να τους στοιχειώσει…


Ο Χάρλαν Κομπέν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσι και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Κολέγιο Άμχερστ. Είναι ο πρώτος συγγραφέας στην ιστορία που έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας, το Άντονι, το Έντγκαρ και το Σέιμους. Κέρδισε επίσης το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Συγγραφέα του W.H. Smith. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από είκοσι δύο γλώσσες. Ζει στο Νιου Τζέρσι με τη σύζυγό του Ανν και τα τέσσερα παιδιά τους.






e-mail Facebook Twitter