Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες


Συγγραφέας : Μανανεδάκη, Κατερίνα
Εκδότης : Εκδόσεις Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-14-2828-4
Σελίδες : 352
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

14.44 € 9.96 €




Τι μπορεί να συμβεί όταν μια... παρθενοπιπίτσα σεναριογράφος αποφασίσει να γράψει το πιο σούπερ σέξι βιβλίο, που θα ξεπεράσει ακόμη και τη δόξα του Κάμα Σούτρα, ώστε να επιβιώσει οικονομικά και να γίνει επιτέλους διάσημη;
Ανάδρομος ο Ερμής και... μπιπ ο Δίας όλη μέρα! Από πού να το πιάσεις και πού να τ' αφήσεις. Ο προκομμένος; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Ο εραστής; Κυρίαρχο τον πήρε, υποτακτικός της βγήκε. Ο πρώην; Με την καινούρια. Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και ανεβάζουν φωτό στο Instagram. Η Κορίνα ερωτεύεται, παντρεύεται, απατά, την απατούν, ζηλεύει, τη ζηλεύουν, ξεσηκώνεται με ένα one night stand, θέλει ο άλλος προκαταρκτικά κι αυτή να κάνει φόνο! Τρέχει για ψυχανάλυση, για να βάψει τη ρίζα στο μαλλί, κι αν πεις από αδυνάτισμα; Πέντε κιλά με το καλημέρα, κι άντε να κουμπώσει η ροζ χειροπέδα στον καρπό... Η Κορίνα, η Λάουρα, η Σούλα, η Δώρα, η Τζίνα, εγώ, εσύ, αυτή, η άλλη, φίλες κολλητές, ανοίξαμε και σας περιμένουμε, είμαστε τρελές εμείς οι γυναίκες! Άντρες, έρωτας, σεξ, ευτυχία, ελπίδες, όνειρα, φόβοι, αγωνίες, μαστίγια, πάθη, μαντείες, χρωματοθεραπείες, φωτιές στις παραλίες, ατέλειωτοι καφέδες και... γέλια, γέλια, γέλια! «Κι όµως, επαναλαµβάνω µέσα µου, ατενίζοντας µε καινούρια έξαψη το κάδρο µε το κεντηµένο ηλιοβασίλεµα που µου χάρισε η µάνα µου δώρο για το γάµο και το έχω πάντα κρεµασµένο µπροστά µου για να τη θυµάµαι. Ένα βιβλίο για το σεξ, sorry, mommy, θα µπορούσε να γίνει µεγάλη επιτυχία! Μισοκλείνω τα µάτια, ενώ ένας άγνωστος, ξένος µέχρι τώρα ενθουσιασµός φωλιάζει και φουντώνει απ' άκρη σ' άκρη στο κορµί µου. Ένα βιβλίο γεµάτο σεξ, αλλά όχι µόνο σεξ και όχι ξερό σεξ. Ένα βιβλίο και µε αίσθηµα και µε συγκίνηση και µε αληθινό έρωτα. Μια ιστορία που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να ζήσουν, ακόµη κι αν δεν το οµολογούν ποτέ. Μια ιστορία σαν κι αυτές που γράφουν οι ξένες συγγραφείς και δοξάζονται σε όλο τον κόσµο. Σεξ του Κάµα και του Σούτρα και της υποτακτικής, αλλά στο πιο ντόπιο. Γιατί, είναι καλύτερες οι ξένες από µας; Είναι καλύτερες;»


H Κατερίνα Μανανεδάκη είναι δηµοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο Mega Channel, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιµότητας και κυκλοφορίας. Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της "Έχετε Μήνυµα στο Κινητό σας", που πρόκειται να γίνει κινηµατογραφική ταινία, "Διαζύγιο αλά Ελληνικά", "Τι Τραβάµε κι Εµείς οι Μάνες!", το οποίο έχει µεταφραστεί ήδη στα γερµανικά, "Ουουου Μοιχεύσεις!", "Στο Μεγάλο Κρεβάτι της Show biz", "Μάµα 2 και ο Μπαµπάς στον Κόσµο του!", "Ίδια η μάνα σου έγινες!", καθώς και τα παιδικά "Παλιά Επαγγέλµατα, Ζωντανέψτεεε...!" και "Ο Βίτα και η Μίνη Κυνηγούν µια Βιταµίνη", που όλα έχουν γίνει µπεστ σέλερ. (φωτογραφία: Βίνια Ιωαννίδου)






e-mail Facebook Twitter