Η βασίλισσα του τίποτα


Συγγραφέας : Black, Holly
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-220-237-1
Σελίδες : 368
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.60 € 14.94 €




Η δύναμη είναι κάτι που εύκολα αποκτάς αλλά δύσκολα διατηρείς. Η Τζουντ πήρε αυτό το μάθημα όταν άφησε από τον έλεγχό της τον μοχθηρό βασιλιά Κάρνταν, με αντάλλαγμα την απεριόριστη δύναμη.

Εξόριστη τώρα πια, η θνητή βασίλισσα της Νεραϊδοχώρας είναι ανίσχυρη και κλονισμένη από την προδοσία του Κάρνταν.
Ροκανίζει τον χρόνο της αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα της στέρησε.
Η ευκαιρία παρουσιάζεται με τη μορφή της δίδυμης αδελφής της, Τάριν, της οποίας η ζωή κινδυνεύει.

Αν θέλει να σώσει την αδελφή της, η Τζουντ πρέπει να επιστρέψει στην επικίνδυνη Αυλή της Νεραϊδοχώρας και να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που έχει για τον Κάρνταν.
Το Έλφχεϊμ δεν είναι όπως το άφησε…
Το σκιάζει η απειλή του πολέμου. Καθώς η Τζουντ μπλέκεται όλο και πιο βαθιά στις πλεκτάνες του εχθρού, παγιδεύεται στις πολιτικές συγκρούσεις.

Και όταν εξαπολύεται μια ανενεργή αλλά ισχυρή κατάρα, ο πανικός που εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα την αναγκάζει να επιλέξει ανάμεσα στη φιλοδοξία και την ανθρωπιά της…

Το τελευταίο βιβλίο της εκπληκτικής τριλογίας γεμάτο ανατροπές και μαγεία!


Αχόρταγη συλλέκτρια σπάνιων βιβλίων με λαϊκούς μύθους, η Χόλι Μπλακ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε μια ετοιμόρροπη βικτοριανή έπαυλη, όπου η μητέρα της έτρεφε τη φαντασία της με ιστορίες για φαντάσματα και βιβλία με νεράιδες. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Tithe, A modern faerie tale", μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το μαγικό κόσμο στον οποίο ζουν οι νεράιδες. Δημοσιευμένο το φθινόπωρο του 2002, έχει λάβει άριστες κριτικές και μια εύφημο μνεία ως το Καλύτερο Εφηβικό Βιβλίο από την Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών. Η Χόλι ζει στο δυτικό Λονγκ Μπραντς του Νιου Τζέρσεϊ με το σύζυγό της Τέο και έναν αξιοσημείωτο αριθμό από κατοικίδια ζώα.






e-mail Facebook Twitter