Η διδασκαλία του Χριστού

Ο δρόμος της τελειοποίησης στην καθημερινή ζωή μέσα από το έργο του Γιάκομπ Λόρμπερ: Τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής
Συγγραφέας : Λουτς, Βάλτερ
Μεταφραστής : Λούμελ, Χριστίνα Δροσοπούλου, Σοφιάννα
Εκδότης : Πύρινος Κόσμος
Έτος έκδοσης : 1998
ISBN : 978-960-430-049-5
Σελίδες : 319
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Ιησούς Χριστός και κοινωνικά προβλήματα

15.00 € 11.25 €




Ο σύγχρονος άνθρωπος απαιτεί όλο και πιο συνειδητά ακριβείς γνώσεις για την προέλευση και το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένα μέρος τουλάχιστον της ανθρωπότητας βρίσκεται σήμερα σε μια τέτοια βαθμίδα Πνευματικής εξέλιξης, ώστε είναι αρκετά ώριμη για μια νέα συνειδητότητα.
Στο κατώφλι προς αυτή τη νέα πνευματική εποχή της ανθρωπότητας, το αποκαλυπτικό έργο του Γιάκομπ Λόρμπερ για το Είναι του Θεού, του σύμπαντος και του ανθρώπου, αποτελούν μια εκτεταμένη μύηση στα μυστικά της δημιουργίας. Η πνευματική κοσμοθεωρία στον Γιάκομπ Λόρμπερ βασίζεται πάνω στην αρχική Διδασκαλία του Ιησού Χριστού.
Εκτεταμένα αποσπάσματα από αυτή τη Διδασκαλία περιλαμβάνονται σχολιασμένα σ' αυτό το βιβλίο. Ιδιαίτερα, μαθαίνουμε με παραστατικό τρόπο, πώς να μην είμαστε μόνο ακροατές, αλλά κυρίως έμπρακτοι εφαρμοστές του Λόγου σε όλους τους τομείς, όπως είναι οι σχέσεις των φύλων, η εκπαίδευση, η υγεία, η επαγγελματική και κοινωνική ζωή, η συμπεριφορά απέναντι στο κράτος. Έτσι δεν πρόκειται απλά για την εισαγωγή σε μια υπέροχη διδασκαλία, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ένα εγχειρίδιο για τα καθημερινά προβλήματα, με αποκορύφωμα τον καθαυτό σκοπό της ζωής μας που είναι η αφύπνιση του πνευματικού σπινθήρα μέσα στην καρδιά μας. 







e-mail Facebook Twitter