Η ζωή είναι ωραία και χωρίς αυτόν

Αν αισθάνεστε παγιδευμένη σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να χωρίσετε, αυτό το βιβλίο σας εξηγεί πότε, πώς και γιατί να το κάνετε
Συγγραφέας : Vedral, Joyce L.
Μεταφραστής : Βαγγελάτου, Εύη
Εκδότης : Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 978-960-535-226-4
Σελίδες : 380
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Γυναίκα - Ψυχολογία Συμβουλευτική

15.07 € 9.04 €




Έχετε διαβάσει όλα τα σχετικά βιβλία. Έχετε γίνει σχεδόν ειδική στο θέμα. Ξέρετε πολύ καλά πώς να βρείτε, πώς να κρατήσετε και πώς να ευχαριστήσετε έναν άντρα. Εκείνο που δεν ξέρετε, όμως, είναι ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που θα χρειαστείτε ποτέ: Πώς ν' απαλλαγείτε από έναν άντρα που είναι ακατάλληλος για εσάς, έναν άντρα που λίγο πολύ "κλέβει" το χρόνο και την ενέργειά σας, με δυο λόγια την ίδια σας τη ζωή, για να μπορέσετε να βρείτε τον τρυφερό, γεμάτο αγάπη σύντροφο που σίγουρα αξίζετε. Η Joyce Vedral, με χέρι σταθερό, χιούμορ και κατανόηση, διώχνει μακριά τις δυσκολίες και τον πόνο του χωρισμού και σας οδηγεί σε μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή - είτε συνδεθείτε με κάποιον άλλον άντρα είτε αποφασίσετε να μείνετε μόνη.

Η Joyce Vedral είναι πολύ γνωστή ψυχολόγος - τόσο για το συμβουλευτικό της ρόλο σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όσο και για τα ιδιαίτερα πρακτικά και χρήσιμα βιβλία της. Έχει γράψει πάνω από δεκαπέντε βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν βραβευτεί. Ζει στη Νέα Υόρκη.






e-mail Facebook Twitter