Η σκοτεινή ιστορία των Αμερικανών προέδρων


Συγγραφέας : Kerrigan, Michael
Εκδότης : Archive - Brainfood
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-86418-9-1
Σελίδες : 256
Κατηγορίες : Πολιτική - Αμερική

13.32 € 11.99 €




«Η σκοτεινή ιστορία των Αμερικανών Προέδρων» είναι το πρώτο μέρος της ιστορικής τετραλογίας των εκδόσεων Archive. Τέσσερα βιβλία, τέσσερις σκοτεινές διαδρομές που διατρέχουν τον σύγχρονο πολιτισμό και επιχειρούν να φωτίσουν τα σκοτάδια της ανθρώπινης μισαλλοδοξίας, το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας και το τίμημα της ματαιοδοξίας.

Ένας ιδιαίτερος «κατάλογος» όλων των προεδρικών παραβάσεων ο οποίος αποκαλύπτει ότι κάθε σύγχρονο σκάνδαλο είναι απόγονος εντυπωσιακά παρόμοιων προκατόχων. Όλα τα παραπτώματα που διαπράχθηκαν πίσω από τις πόρτες του Λευκού Οίκου, από την οικονομική κερδοσκοπία και την εμπορεία εμπιστευτικών πληροφοριών έως την παράνομη παρακολούθηση της αντιπολίτευσης.


Ο Μάικλ Κέριγκαν έχει καταγράψει διάσημους τάφους στον περίφημο οδηγό "Ποιος κείται πού". Πολύ γνωστό έργο του επίσης "Η Ελλάδα και η Μεσόγειος " (μέρος της σειράς του BBC για τους πολιτισμούς της αρχαιότητας). Επιφυλλιδογράφος, κριτικός βιβλίου και συνεργάτης εντύπων όπως ο "Scotsman" και το "Times Literary Supplement", ζει και εργάζεται στο Εδιμβούργο.






e-mail Facebook Twitter