Κασετίνα Nicci French: 1 - 4


Συγγραφέας : French, Nicci
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-653-547-5
Σελίδες : 2224
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

38.85 € 26.81 €




Μερικές φορές το μυαλό είναι το πιο επικίνδυνο μέρος για να χάσεις τον εαυτό σου

Τα τέσσερα πρώτα βιβλία της συγκλονιστικής οκταλογίας μυστηρίου με πρωταγωνίστρια την ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν.

Περιλαμβάνει τα 4 πρώτα βιβλία της διάσημης σειράς:
Blue Monday
Tuesday's gone
Σκοτεινή Τετάρτη
Σημαδεμένη Πέμπτη

Blue Monday
Μία κοινωνία σοκαρισμένη από τη φωτογραφία του μικρού Μάθιου στις εφημερίδες. Παραδόξως, όταν η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν τη βλέπει, θυμάται τα νοσηρά όνειρα ενός ασθενούς της.

Tuesday's gone
Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν έχει πιστέψει ότι δεν θα μπλέξει ξανά, όταν ένα πρωί ξυπνάει από κοφτά χτυπήματα στην πόρτα της. O επιθεωρητής Κάρλσον χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά της.

Σκοτεινή Τετάρτη
Η τυχαία παρατήρηση ενός ασθενούς ηχεί το καμπανάκι κινδύνου στο μυαλό της Φρίντα, η οποία μπαίνει στο μονοπάτι που έχει βαδίσει ένας serial killer. Όλα θα ξεκινήσουν με μια κατάδυση στην άβυσσο των ανθρώπινων σχέσεων.

Σημαδεμένη Πέμπτη
Όταν η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν άφηνε τη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε, ήταν αποφασισμένη να μην επιστρέψει ποτέ. Χρόνια αργότερα, μια παλιά συμμαθήτρια την επισκέπτεται στο Λονδίνο και της ζητά να βοηθήσει την έφηβη κόρη της.


Νίκι Φρεντς είναι το ψευδώνυμο του διεθνώς επιτυχημένου συγγραφικού δίδυμου και ανδρόγυνου Νίκι Τζέραρντ (Nicci Gerrard) και Σον Φρεντς (Sean French). Μέχρι σήμερα έχουν γράψει δώδεκα μυθιστορήματα -όλα ψυχολογικά θρίλερ-, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Προτού αρχίσουν να συνεργάζονται, και οι δύο είχαν πετυχημένες καριέρες ως ανεξάρτητοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι. Τα βιβλία τους έχουν βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις στις λίστες με τα ευπώλητα βιβλία, ενώ τρία από αυτά έχουν γυριστεί κινηματογραφικές ταινίες. Ζουν στο Σάφολκ της Αγγλίας και έχουν δύο κόρες.






e-mail Facebook Twitter