Μάθημα ελπίδας

Μια αληθινή μαρτυρία για την κατάθλιψη: Η αφοπλιστικά ειλικρινής ιστορία μιας ζωής με κατάθλιψη και ταυτόχρονα ένα βιβλίο αληθινής ελπίδας
Συγγραφέας : O' Callaghan, Gareth
Μεταφραστής : Σπανδωνής, Γιάννης
Εκδότης : Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 978-960-535-508-1
Σελίδες : 213
Σχήμα : 20x13
Κατηγορίες : Κατάθλιψη
Σειρά : Μπορούμε να Ζήσουμε Καλύτερα

15.07 € 9.04 €




Ο Γκάρεθ Ο' Κάλαχαν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ραδιοπαρουσιαστές της Ιρλανδίας, αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια την προσωπική του μάχη με την κατάθλιψη, σε μια θαρραλέα προσπάθεια παροχής ελπίδας σε όσους πάσχουν από τη νόσο. Έχοντας ανανήψει πλήρως, απαλλαγμένος από τα αντικαταθλιπτικά και πιο αισιόδοξος, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησαν για μεγάλο διάστημα αυτός και η οικογένεια του. Εξετάζει την παιδική του ηλικία και ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός μοτίβου κοινού για πάρα πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη. Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός ανθρώπου που πάλεψε γενναία και κατάφερε να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία.

Ο Γκάρεθ Ο' Κάλαχαν, ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της ιρλανδικής ραδιοφωνίας, υπέφερε για πολλά χρόνια από βαριά κατάθλιψη. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι, από τη στιγμή που έφευγε από το σταθμό, αποσυρόταν στο κρεβάτι του, κάποιες φορές με τάσεις αυτοκτονίας. Ήταν αανήμπορος να λειτουργήσει ως σύζυγος και ως πατέρας. Όταν διαγνώστηκε η πάθησή του, πάλεψε γεναία για να ξεπεράσει τα προβλήματά του και αποφάσισε να μοιραστεί τον αγώνα του με τον κόσμο, γράφοντας ένα βιβλίο για τον εφιάλτη που πέρασαν εκείνος και η οικογένειά του μέχρι να βγει νικητής.






e-mail Facebook Twitter