Μικρός αρχηγός


Συγγραφέας : Γεωργάκης, Βαγγέλης
Εκδότης : Oasis Publications
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5541-08-8
Σελίδες : 152
Κατηγορίες : Κόμικς Φανταστική λογοτεχνία

10.00 € 8.00 €




Κάθε πόλη έχει τα μυστικά της, κανένα όμως δεν είναι τόσο τρομερό όσο αυτό της Λόνελυ Τάουν.

Στην πόλη του τρόμου, ο Τζιμ Άνταμς σώζεται από βέβαιο θάνατο· για να διαπιστώσει ότι υπάρχουν πράγματα χειρότερα από τον θάνατο.

Στα πέριξ αυτής, ο Πεπίτο Γκονζάλες παίρνει την πιο μεγάλη απόφαση της ζωής του, βαδίζοντας ταυτόχρονα προς την πιο μεγάλη δόξα!

Ένας ήρωας, που όμως δεν ήταν, τελευταία στιγμή σώζει τη ζωή της Ντιάνας, την ώρα που εκείνη κατευθύνεται στη Λόνελυ Τάουν, ενώ ο μικρός Κομάντσι φτάνει έξω από τη στοιχειωμένη έπαυλη, όπου διαπιστώνει ότι οι δαίμονές της δεν είναι μόνο διακοσμητικοί!


Ο Βαγγέλης Γεωργάκης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και τελείωσε τη Φαρμακευτική Σχολή. Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τον αθλητισμό και είναι αθλητής της υδατοσφαίρισης. Είναι επίσης ο εμπνευστής και υπεύθυνος του helpforhealth.gr. Το διηγημά του "Ένας νέος που του αρέσει να γράφει" βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών 2010. Έχει γράψει τα βιβλία "Ποδηλάτης στην Εθνική Οδό", εκδόσεις Δωδώνη, "Ονειρεμένο φινάλε", εκδόσεις Θερμαϊκός, "Ακροβάτης του ονείρου", εκδόσεις Ηριδανός και "Λυκόφως", εκδόσεις Οδός Πανός.






e-mail Facebook Twitter