Ο Κωστάκης Μελισσάκης στο εργοστάσιο ανακύκλωσης


Συγγραφέας : Ιωαννίδη, Δήμητρα
Εκδότης : iWrite
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-627-454-1
Σελίδες : 32
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά Ανακύκλωση - Βιβλία για παιδιά

12.90 € 11.61 €




Ο Κωστάκης Μελισσάκης είναι ένα µικρό µελισσάκι που ζει στην πλαγιά του βουνού και αρχίζει να έχει τις πρώτες του ανησυχίες για το επάγγελµα που θα ακολουθήσει. Μια ιπτάµενη σακούλα γίνεται η αφορµή να ξυπνήσει την οικολογική του συνείδηση και να θελήσει να γίνει χρήσιµο και ενεργό µέλος της κοινότητάς του, άλλωστε οι µέλισσες φηµίζονται για την εργατικότητα και την οµαδικότητά τους.

Μια και ζουυυµ, λοιπόν, µε την υποστήριξη της οικογένειάς του, ξεκινά τις περιπέτειες, µε πρώτη στάση το εργοστάσιο ανακύκλωσης, αλλά ένας εχθρός παραµονεύει. Η τροµερή ∆εινοσαύρα τον ακολουθεί και του στήνει παγίδες. Θα καταφέρει ο Κωστάκης να της ξεφύγει;
Η αξία της ανακύκλωσης µέσα από ένα ζουζουνιάρικο παραµύθι!


Η Δήμητρα Ιωαννίδη ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές της στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχοντας επιλέξει τη Νεοελληνική-Βυζαντινή κατεύθυνση. Έχει ειδικευτεί στη Διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων και στη Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή φιλολογικών βοηθημάτων και εκπονεί μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Εργάζεται σε φροντιστηριακούς οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια διδακτικής των φιλολογικών μαθημάτων.






e-mail Facebook Twitter