Οι ηλίανθοι που έμαθαν να αγαπούν


Συγγραφέας : Σασσάλου, Άννα
Εκδότης : Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-658-284-4
Σελίδες : 30
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

12.67 € 11.40 €




Στο μαγευτικό σκηνικό της Χώρας των Ηλιανθών, ένα λουλούδι με ροζ πέταλα αναταράσσει τα νερά. Η Σοφιλένια, ένας ηλίανθος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, φέρνει την επανάσταση της καρδιάς στην κοινότητα των ηλιανθών, διδάσκοντας την αξία της αληθινής φιλίας και της συμπερίληψης. Μαζί με τον Ατρόμητο, που μαθαίνει να ξεπερνά τις φοβίες του, μας υπενθυμίζουν ότι το αληθινό φως βρίσκεται στο να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε το διαφορετικό.

Η Άννα Σασσάλου γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ζει εδώ και πολλά χρόνια ως μόνιμη κάτοικος της Βέροιας. Η ενασχόλησή της με την αισθητική προσώπου και η μαγεία της ποικιλίας χρωμάτων την έκαναν να αφοσιωθεί στο επάγγελμα του Make-up Artist, το οποίο άσκησε με πάθος για πολλά χρόνια. Η επαγγελματική της πορεία εμπλουτίστηκε με εμπειρίες από την εργασία της στο γραφείο του Νομάρχη και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες.
Είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός 22χρονου γιου και μιας 7χρονης κόρης, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού της ζωής της και που έχει διαγνωστεί με σπάνια πάθηση. Η κόρη της απολαμβάνει την 24ωρη φροντίδα της, προσφέροντάς της ικανοποίηση και ενδυνάμωση των αξιών της στην αγάπη και την αφοσίωση.







e-mail Facebook Twitter