Παφ ο βασιλιάς της βλακείας: Οι απίθανες τρέλες του παπαγάλου


Συγγραφέας : Χριστακόπουλος, Δημήτρης
Εκδότης : Χατζηλάκος Κωνσταντίνος Π.
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-6742-98-9
Σελίδες : 190
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική

9.80 € 8.82 €




Ο Σάκης, το σκανταλιάρικο μικρό, πηγαίνει στον παιδικό σταθμό με τον παπαγάλο, που ενθουσιάζει τα παιδιά με τις απίθανες τρέλες του, σε σημείο που, όταν τον διώχνει η διευθύντρια, κάνουν απεργία για να ξαναγυρίσει. Στο μεταξύ, η ατυχία του Παφ συνεχίζεται, αφού η Μαριάννα ανταλλάσσει την ιγκουάνα με τον παπαγάλο και κάνει δύσκολη την καθημερινότητά του, ενώ, όταν ο Ντάνι τη φέρνει στην τάξη, όπως του ζήτησε η δασκάλα, τον κυνηγάει στην αυλή του σχολείου, με αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι στην Τάνια. Επιπλέον, η Λήδα είναι ¨σκασμένη¨ με τα λάικ που παίρνει μια άσπονδη φίλη της, άλλη μια βραδιά θρίλερ καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία, και η Ντόρα καταπλήσσει τους πάντες με το φοβερό ποδόσφαιρο που παίζει.
Αυτά και άλλα πολλά κωμικά περιστατικά περιέχονται στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας και θα σας διασκεδάσει όσο κανένα...


Ο Δημήτρης Χριστακόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Κοπάνη Ιωαννίνων όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε οικονομικά στην Αν. Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και παιδαγωγικά στην Ακαδημία Τρίπολης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μ.Δ.Δ.Ε. και εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Σπουδάζει βυζαντινή μουσική και συμμετέχει σε παραστάσεις με το "Θεατρικό Εργαστήρι" της Δ.Ο.Ε. Έχει βραβευτεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και από την Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδας για κάποια έργα του (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, θεατρικό έργο, παραμύθια). Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.






e-mail Facebook Twitter