Πρακτικές λύσεις


Συγγραφέας : Stamateas, Bernardo
Εκδότης : Ενάλιος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-536-632-2
Σελίδες : 240
Κατηγορίες : Ψυχολογία Συμβουλευτική

17.70 € 15.93 €




Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα στην καθημερινή μας ζωή, πάντα έρχεται η ίδια ίδια ερώτηση να μας απασχολήσει:

Πώς θα το λύσω;
Πώς θα αντιμετωπίσω αυτήν την επίθεση;
Πώς θα βγω από αυτό το αδιέξοδο;
Πώς θα αντέξω;…
Πώς θα…;
Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, βιώνουμε αναρίθμητες δυσάρεστες καταστάσεις, μας κατακυριεύουν καταστροφικοί φόβοι, πληγωνόμαστε βαριά από οδυνηρές απώλειες που δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε, οι σχέσεις μας με τους άλλους μπορεί να γίνουν έντονα συγκρουσιακές…

Έλλειψη κινήτρων, δυσκολία να πάρουμε δραστικές αποφάσεις, αδυναμία να θέσουμε όρια στην επιθετικότητα των άλλων, χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που πραγματεύεται το παρόν βιβλίο του Μπερνάρντο Σταματέας. Σε αυτό θα βρείτε επίσης 30 στρατηγικές-κλειδιά για τα διάφορα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας. Κάθε άσκηση είναι μια πολύ αποτελεσματική πρακτική λύση, είναι μια πηγή θάρρους και εσωτερικής δύναμης για να χτίσετε τις αντιστάσεις σας αποτελεσματικά, μέχρι να πετύχετε τα όνειρά σας.


Ο Μπερνάντο Σταματέας, είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Θεολογίας και εργάζεται με μεγάλη επιτυχία ως οικογενειακός σύμβουλος και κλινικός σεξολόγος. Δίνει διαλέξεις σε πολλές χώρες του κόσμου ως μέλος της Εταιρείας Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας της Αργεντινής. Τα βιβλία του είναι όλα μπεστσέ- λερ και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να βρουν απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.






e-mail Facebook Twitter