Πώς να αποφεύγετε τα "όχι"

Νέες στρατηγικές ψυχολογίας επιρροής και γλώσσας του σώματος για να εξαλείψετε ή να μειώσετε τις αντιστάσεις σε οτιδήποτε!
Συγγραφέας : Harris, Vincent Georger, Harlan
Μεταφραστής : Δρεπανιώτης, Παναγιώτης
Εκδότης : Θέσις
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 978-960-7977-67-0
Σελίδες : 143
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

11.00 € 8.25 €




Θα μάθετε... Στρατηγικές για να εξαλείψετε ή να μειώσετε τα "όχι" Εφαρμογές της γλώσσας του σώματος τις οποίες δεν είχατε ξαναδεί! Πώς να δημιουργείτε ένα περιβάλλον που να προάγει τα "ναι" Και πολλά, πολλά ακόμη!

Ειδικός με διεθνή αναγνώριση στη γλώσσα του σώματος, την κορυφαία απόδοση και τη μη προφορική επικοινωνία, ο Βίνσεντ Χάρις αναφέρεται συχνά ως "Ο άνθρωπος της Αμερικής στο θέμα της γλώσσας του σώματος". Έχει γράψει το Βιβλίο "The Productivity Epiphany", εκατοντάδες άρθρα, και τη σειρά μαγνητοφωνημένων ομιλιών "Secrets for Getting Things Done". Είναι επίσης ομιλητής σε σεμινάρια, σύμβουλος και προσωπικός εκπαιδευτής. Είναι συχνά προσκαλεσμένος σε εκπομπές των μεγάλων καναλιών της αμερικανικής τηλεόρασης, NBC, MTV και Fox News, όπου αναλύει τη γλώσσα του σώματος των επώνυμων και των διάσημων. Πρόσφατες τηλεοπτικές επιτυχίες του στον τομέα αυτόν συμπεριλαμβάνουν την απολογητική συνέντευξη τύπου του Τάιγκερ Γουντς και τις συνεντεύξεις του ΝτέιΒιντ Αρκέτ και του Τζέι Λένο στην Όπρα. Ο Βινς ολοκλήρωσε σπουδές στην εκπαίδευση και την ψυχολογία και διαρκή και συνεχιζόμενη εξειδίκευση σε θέματα μνήμης και νευρολογίας και παρακολουθεί στενά όλες τις πρόσφατες έρευνες στις στρατηγικές εκπαίδευσης ενηλίκων. Ο Βινς εκπαιδεύει τους πελάτες του στην αντιμετώπιση του πόνου, στην αλλαγή της φυσιολογίας για τον χειρισμό του άγχους και την επιτυχία κορυφαίων αποδόσεων, την απάλειψη των χρονοτριβών και την υλοποίηση θεμάτων, και την ανάγνωση της γλώσσας του σώματος των άλλων με στόχο την επιτυχία στις πωλήσεις και στη ζωή!






e-mail Facebook Twitter