Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα...


Συγγραφέας : Αθανάσιος N. Κουτσιμανής
Εκδότης : Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-658-194-6
Σελίδες : 126
Κατηγορίες : Συμβουλευτική Επιχειρηματικό σχέδιο

14.23 € 12.81 €




Ένας πρακτικός οδηγός έρευνας, επίγνωσης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μιας μικρομεσαίας επιχείρησης σ’ ένα περιβάλλον το οποίο συνεχώς μεταλλάσσεται.
Απευθύνεται στους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην αγορά και σε εκείνους που σκέπτονται πως θα ξεκινήσουν μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.
Ο οδηγός ξεκινά με την παρουσίαση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος από όλες τις πλευρές του, στη συνέχεια οδηγεί στην εξεύρεση μέσα από ποικίλες πρακτικές μεθόδους των κατάλληλων απαντήσεων στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση. Με τις απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα από τον ίδιο τον/την επιχειρηματία τους οδηγεί στην αυτογνωσία και στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων οι οποίες ταιριάζουν με την επιχείρησή τους, αλλά και με τον ίδιους.
Ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές του/της ο/η επιχειρηματίας και καθώς θα τις συνδυάσει με τα «θέλω» του θα αντιληφθεί επακριβώς τους στόχους του. Η γνώση αυτή θα του επιτρέψει να αναπτύξει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ρεαλιστικά με ασφάλεια και ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής.
Εάν θέλετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι να ακολουθήσει έναν ασφαλή δρόμο προς την επιτυχία και την πρόοδο, τότε ο οδηγός αυτός θα αποτελέσει τον ιδανικό σας σύντροφο στο σήμερα, αλλά και μελλοντικά…

Καλή επιτυχία στους στόχους σας!







e-mail Facebook Twitter