ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ 11: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ


Συγγραφέας : Rylance, Ulrike
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 9786180339031
Σελίδες : 168
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

12.20 € 10.98 €




Η Πένι και οι φιλενάδες της είναι τρομερά ενθουσιασμένες: Ένα καινούριο θεματικό πάρκο έχει ανοίξει στην πόλη τους, με πάρα πολλά γλυκούλικα ζωάκια. Η είσοδος όμως κοστίζει 5 ευρώ. Πανάκριβα! Ευτυχώς η Πένι και οι ντετέκτιβ της είναι τυχερές, γιατί μετά από κλήρωση καταφέρνουν και μπαίνουν στην Αγρόκτημα Α.Ε. Γι’ αυτό και η Μπέλα έχει σκάσει από τη ζήλεια της.
Η δουλειά στο αγρόκτημα είναι βέβαια κουραστική, αλλά ειδικά για τα χαριτωμένα κατσικάκια αξίζει τον κόπο. Ξαφνικά όμως τα ζώα αρχίζουν να εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Σύμπτωση ή κλοπή; Όταν η Πένι και η ντετεκτιβοπαρέα της ξεκινούν την έρευνα, είναι πλέον αργά? ακόμα και τα κατσικάκια έχουν γίνει καπνός…


Η Ουλρίκε Ράιλανς γεννήθηκε το 1968, της αρέσει να γράφει βιβλία για παιδιά και έχει δύο από τους πιο χαριτωμένους σκύλους του κόσμου. Μπορούν να της κάνουν παρέα στο γράψιμο, αρκεί να είναι φρόνιμοι και να μη δαγκώνουν τον υπολογιστή της. Από το 2001 ζει στο Σιάτλ, στην Αμερική, κι έχει επίσης δύο από τις πιο χαριτωμένες κόρες του κόσμου - όπως κι έναν σχετικά χαριτωμένο σύζυγο.






e-mail Facebook Twitter