Ταξίδι δίχως τέλος


Συγγραφέας : Νίκος Γιαννακόπουλος
Εκδότης : Ιβίσκος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5505-81-3
Σελίδες : 264
Κατηγορίες : Ψυχολογία Συμβουλευτική

17.10 € 15.39 €




Προτού αγοράσεις αυτό το βιβλίο, σκέψου τι θα απαντούσες στις παρακάτω ερωτήσεις, όχι με βάση τη ΛΟΓΙΚΗ, αλλά με το τι σου λέει η ΚΑΡΔΙΑ σου:
Θα συνέχιζες να κάνεις το ίδιο επάγγελμα;
Θα ήθελες να είσαι με τον άνθρωπο που είσαι τώρα;
Θα επένδυες με αντίστοιχο τρόπο τον χρόνο σου;
Σε περίπτωση που δεν απάντησες σε όλα θετικά ή αμφιταλαντεύτηκες για την απάντησή σου, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα!
Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς, για να ζήσεις μια ζωή όπως τη θέλεις. Ας μην αναβάλουμε τίποτα. «Αυτός που βάζει τις τελευταίες πινελιές κάθε μέρα, θα έχει πάντα χρόνο μπροστά του» έλεγε ο Σενέκας. Σκοπός, βέβαια, δεν είναι να παραβιάσουμε νόμους και κανόνες, ούτε να αγνοήσουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά να ζούμε με πάθος, σύνεση και ζωντάνια. Θα υπάρξουν αμέτρητες διακοπές στην καθημερινότητα, όπως μηνύματα, τηλέφωνα, απρόβλεπτα γεγονότα και επισκέπτες. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τα υπάρχοντά μας. Ας κάνουμε το ίδιο και με τον χρόνο μας.
Κάθε μέρα τρέχουμε για να προλάβουμε, αλλά μήπως ξεχνάμε να ζήσουμε;
Το «Ταξίδι δίχως τέλος» είναι μια ιστορία αυτοβελτίωσης που θα σε καθηλώσει. Ο Ανρί, ο ήρωας του βιβλίου, ένας απλός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ζει τη ζωή του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Έχει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάζει στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει, έχει όνειρα και παλεύει γι’ αυτά. Καθώς ωριμάζει, μαθαίνει να διαχειρίζεται τα πράγματα που του συμβαίνουν με πιο παραγωγικό τρόπο και να απολαμβάνει το ταξίδι της ζωής.
Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος. Και μήπως αυτό είναι και η πεμπτουσία της;







e-mail Facebook Twitter